Bitcoin lotto

Lotto är ingen ny företeelse utan ska ha spelats ända sedan 1500-talet. Det såg dagens ljus i Italien och har sedan dess spridit sig och blivit ett populärt spel i stora delar av världen. Vad som däremot är nytt är att spela lotto med hjälp av Bitcoin. Detta är idag möjligt via Lottoland och kan om du har tur leda till vinst av ett stort antal miljoner. Om du inte är helt insatt i detta med Bitcoin kan du få hjälp direkt på Lottolands hemsida. Du kan även välja att använda en annan valuta om du tycker det känns bättre. Hur du väljer att spela är upp till dig!

Gissa rätt nummer och vinn miljoner

När du spelar Bitcoin lotto är reglerna simpla. Du ska välja sex nummer mellan 1 och 49 och sedan hoppas på att så många som möjligt av dem kommer med i dragningen. Dragningarna sker veckans alla kvällar förutom söndagar, så det finns gott om tid att spela. Det krävs att du har minst två rätt för att vinna och om du lyckas få alla rätt vinner du hela 1 000 Bitcoin. Hur mycket det motsvarar i din lokala valuta beror helt och hållet på hur valutakursen ser ut precis vid dragningen. Oavsett dagsaktuell kurs kan du alltid räkna med att vinsterna är stora.

Hur kan jag spela?

För att spela Bitcoin lotto krävs ett konto hos Lottoland. Du loggar in via deras Bitcoin-sida och köper det antal brickor du vill spela på. En bricka kostar ungefär 30 kronor men kan med lite tur resultera i summor som följs av en hel del nollor. När du har köpt dina brickor väljer du ut sex nummer och väntar sedan tills det är dags för dragningen. Vill du inte välja dina nummer själv kan du låta datorn göra det genom funktionen QuickPick. Att spela Bitcoin lotto är ett spännande tidsfördriv som inte kräver att du är expert på kryptovalutan. Genom Lottoland får du all hjälp du behöver!